Smart Consulting Point

Nu sunt recenzii inca
0/5

Aleea Trandafirilor, nr. 10, bl. 10, Sc. A, ap. 1, Suceava

0743.576-809

www.smartconsultingpoint.ro

smartconsultingpoint [at] yahoo.ro

Sponsored:

Despre aceasta firma

Proprietarul acestei firme nu a adaugat inca o descriere pentru firma. Sunteti Proprietarul sau un reprezentant? Adaugati acum o descriere! Informati vizitatorii despre firma Dvs – cu ce se diferentiaza de restul, de ce ar trebui cineva sa aleaga serviciile oferite de Dvs in detrimentul competitiei, samd.

Servicii oferite

Proprietarul acestei firme nu a adaugat inca lista de servicii pe care le ofera. Doriti sa adaugati serviciile? Ajutati vizitatorii sa inteleaga daca serviciul pe care il cauta este oferit de firma Dvs, sau care sunt optiunile pe care le oferiti.

Nume Serviciu 1

Adaugati informatii aici despre serviciile oferite de firma Dvs. Puteti adauga inclusiv tarife sau alte detalii de interes.

Nume Serviciu 2

Adaugati informatii aici despre serviciile oferite de firma Dvs. Puteti adauga inclusiv tarife sau alte detalii de interes.​

Nume Serviciu 3

Adaugati informatii aici despre serviciile oferite de firma Dvs. Puteti adauga inclusiv tarife sau alte detalii de interes.

Program de lucru

Programul de lucru al acestei firme nu a fost completat inca de reprezentantii ei. Sunteti Proprietarul sau un reprezentant? Adaugati programul acum! Informati-va vizitatorii in ce zile si in ce intervale orare sunt serviciile firmei Dvs disponibile.

Galerie imagini

Proprietarul acestei firme nu a adaugat inca nici o imagine. Adaugati imagini acum! Adaugati imagini cu exteriorul si interiorul biroului Dvs, echipa firmei, portofoliul de clienti s.a.m.d. – ajutati vizitatorii sa inteleaga ca sunteti o firma serioasa, competitiva, cu experienta.

Recenzii din Google - Exemplu demonstrativ

Modulul Recenzii din Google nu este activat pentru aceasta firma. Sunteti proprietarul acestei  firme? Activati acum! Recenziile pozitive din Google ajuta la cladirea unei imagini profesioniste a firmei Dvs, si ii ajuta pe cei nehotarati sa va aleaga.

Bogdan POPOVICI
Bogdan POPOVICI
09:25 06 Jun 20
Ok dar e un aeroport destul de aglomerat!
Petru Chioseaua
Petru Chioseaua
17:59 22 Apr 20
Sunt foarte ok,preturile cam nesimtite dar aia e..
Iulia Margharet
Iulia Margharet
15:33 30 Mar 20
Cum puteti cere demisia directorului,pentru motivul că cei veniți din diaspora au intrat uniți pe aeroport????oameni... buni, dar oare in avion nu au călătorit împreună?sau au venit 4-8 persoane cu cate 1avion?!Sa va fie rusine !read more
Adrian A.
Adrian A.
04:58 27 Feb 20
Am fost multumit de tot pana cand am ajuns la controlul gentii de cabina. E vorba de zborul cu British Airways, ora... 8:05 din 27.02.2020.Domnul vames, dupa ce a verificat continutul valizei, a uitat sa o inchida, asa ca atunci cand am ridicat-o de pe banda, tot continutul sa imprastiat la picioarsle mele. Un parfumul sa spart si cand am intrbat daca e normal cum a procedat domnul vames, o colega de-a dansului mi-a reprosat ca eu as fi desfacut bagajul. In momentul cand i-am spus ca nu eu ci colegul ei vames a facut asta, mi-a intors imediat spatele. O atitudine de oameni necivilizati. Pacat ca manjesc obrazul celorlati care respecta munca de vames.read more
george cosmin
george cosmin
23:25 07 Jan 20
Nu as fi dat nici aceasta stea la acest aeroport dar mai jos nu pot sa cobor acest rating.De mult am vrut sa sciu un... review si eventual sa fac si o plangere la autoritatile competente dar sunt sigur ca in Romania aceste "sugestii" sau eventuale plangeri nu sunt luate in seama.De la primul contact cu aeroportul ai senzatia ca esti intr-o tara din lumea a 3-a. Scari rulante care nu merg si daca merg te strivesc la capatul lor daca e prea aglomerat, toalete infecte si un personal de la controlul vamal cu o atitudine de ghestapo, foarte neprietenosi de parca i a asezat cineva cu forta in cabinele alea din aeroport.Niste plictisiti de viata si de meserie cum nu am mai vazut. Nici un zambet , nici un salut, nici un pic de respect in privire sau vre-o atitudine prietenoasa. Intind o mana in sictir si cate-o-data nici pe aia, vorbesc din coltul gurii ceva ce nu se intelege si iti innapoiaza pasaportul intru-un stil foarte zeflemist. Eu sincer m-am saturat de atitudinea asta pe care au mereu cand vin in tara.Nu am auzit vreo-data un " bine ati venit acasa " , vre-o vorba buna sau macar sa vad un zambet pe fata lor.Foarte neprietenosi si ingamfati si e trist ca primul contact cu aceasta tarisoara se face cu aceste fete triste si amare. Nu toti suntem infractori. Mai sunt si oameni cinstiti care inca mai cred ca educatia si cei 7 ani de acasa nu dispar asa usor si ca totusi angajati oameni cu bun simt si pregatirea necesara in acest control vamal, nu roboti. Pana si robotii te saluta in unele aeroporturi.Nu e frumos si poate pe viitor se va schimba ceva in bine si la noi in aeroport si vame. Un "bine ai venit " plus un zambet cateodata inseamna mult dupa un zbor lung si stresant.read more
See All Reviews
js_loader

Localizare prin Google Maps

Proprietarul acestei firme nu a activat inca localizarea prin Google Maps. Doriti sa activati? Ajutati potentialii clienti sa inteleaga unde este localizata firma si sa va viziteze atelierul mai usor.

Video de prezentare

Aceasta firma nu are inca un video de prezentare adaugat. Doriti sa adaugati unul? Un video de prezentare ajuta vizitatorii paginii sa isi faca o idee pozitiva despre firma Dvs, si sa fie mai deschisi spre a va contacta.

Formular de contact

Proprietarul acestei firme nu a activat inca formularul de contact. Sunteti Proprietarul sau un reprezentant? Activati formularul acum! Un formular de contact permite vizitatorilor paginii sa intre cu usurinta in contact cu firma Dvs pentru a solicita informatiile necesare. Astfel, cresc sansele de a-i transforma in clientii dumneavoastra.

Formular de contact demonstrativ - nefunctional