Inmatriculari auto in Buzau

Pe aceasta pagina puteti gasi o lista cu firme de inmatriculari / intermedieri auto din Buzau, impreuna cu datele lor de contact:

 • numele firmei
 • adresa
 • numarul de telefon
 • adresa website-ului
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Firme inmatriculari Buzau

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de inmatriculari auto aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Chiristigii, nr. 6, Corp 3, Buzau

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Transilvaniei, nr. 160, Buzau

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Sponsored:

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de inmatriculari auto aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Programare online pentru radiere sau inmatriculare auto in Buzau

Pentru a realiza o programare online in scopul radierii sau inmatricularii unui automobil in judetul Buzau, acestia sunt pasii necesari:

 • Vizitati adresa https://www.drpciv.ro/drpciv-booking/activities/10.

 • Selectati serviciul care va intereseaza din lista celor disponibile (radiere auto sau inmatriculare auto.

 • Completati datele solicitate (in functie de serviciul solicitat, acestea pot fi - nume, prenume, email, seria de sasiu a autovehiculului, numar de inmatriculare).

 • Bifati casuta "Nu sunt robot", si rezolvati solicitarile.

 • Dati click pe "Afisare calendar", apoi selectati o data disponibila. Datele disponibile sunt de culoare verde,iar cele indisponibile sunt cu culoare rosie.

  Daca nu vedeti date marcate cu culoarea verde, inseamna ca toata luna respectiva este deja ocupata pentru programari, si trebuie sa verificati luna urmatoare pentru date libere.

  Cand ati gasit si selectat o data libera, se va afisa in dreapta (sau dedesubt, daca vizitati de pe mobil) o lista cu orele disponibile. Selectati o ora care este potrivita pentru Dvs, apoi puteti da click pe butonul "Finalizare programare".

Informatii utile

Cele mai multe firme din acest domeniu ofera urmatoarele servicii: inmatriculari auto (vehicul nou Romania, vehicul nou import UE, vehicul nou import non-UE, vehicul uzat import UE, vehicul uzat import non-UE) , transcrieri auto, autorizare provizorie, preschimbare acte auto, radieri, programare la RAR, traduceri acte automobile, depunere dosar Primarie ( impunere / scoatere din evidenta fiscala), programare on-line depunere dosar la DRPCIV, depunere dosar Finante.

Multi dintre noi au avut probleme cu actele si drumurile pe la multe institutii ale statului cand am cumparat/vandut ori radiat un autoturism. Poate ca nu stiati, insa exista multe companii de specialitate – firme de inmatriculari auto – ce se ocupa de toate actele masinii dumneavoastra si doresc sa va rezolve problemele in locul dumneavoastra. Astfel, nu va mai trebui sa stati pe la cozi si sa faceti drumuri inutile, firmele acestea de inmatriculari auto vor lucra pentru dumneavoastra – si, foarte important – la preturi accesibile.

Aceste firme de inmatriculari auto Buzau se adreseaza oricarui posesor (atat persoanelor fizice sau juridice, dar si dealerilor de masini) de autovehicul care doreste servicii de buna calitate si consultanta in tot procesul lung al inmatricularii unui vehicul. Ele vin in intampinarea unei nevoi a pietei auto – aceea de a va scuti de mult timp pierdut, de toti nervii cauzati de catre birocratie, de eventuale greseli ce pot aparea in intocmirea documentelor. Ele fac treaba integral in locul dumneavoastra, iar rezultatul se vede rapid, cu niste preturi mai mici decat v-ar costa benzina in cazul in care ati face dumneavoastra toate acele deplasari!

Serviciile oferite in general de firmele de intermedieri / inmatriculari auto se refera la intocmirea dosarelor pentru:

 • Inmatriculare provizorie pentru autovehicule (numerele rosii).
 • Inmatriculare definitiva.
 • Radierea autovehiculelor din circulatie.
 • Declararea autovehiculelor la Serviciul de Taxe si Impozite Locale.
 • Calculul si plata renumitei Taxe de Timbru de Mediu la trezorerie si A.N.A.F.
 • Preschimbari de taloane.
 • Schimbarea permisului de conducere;
 • Recastigarea permisului de conducere, si oricare alte documente ce au tangenta cu autovehiculele ori permisele de conducere.

Mai sunt oferite si alte categorii de servicii pentru clienti, cum ar fi: consultanta in domeniul autovehiculelor, tehnoredactarea contractului de vanzare-cumparare, tehnoredactarea fisei de inmatriculare, tehnoredactarea certificatului de radiere, ca si a oricaror cereri, declaratii si formulare necesare punerii in circulatie a unui autovehicul ori mentinerii acestuia si scoaterii din circulatie. De asemenea, cele mai multe firme de inmatriculari Buzau ofera posibilitatea incheierii unei game variate de asigurari (CASCO, RCA, asigurari pentru calatorie, asigurari de raspundere profesionala s.a.).

In concluzie, daca doriti sa scapati de dureri de cap cand aveti de a face cu acte auto, puteti apela cu incredere la serviciile unei firme specializate de inmatriculari auto.

Etichete pagina: inmatriculari auto Buzau, inmatriculari auto.