Inmatriculari si intermedieri auto in sector 3, radieri auto

Pe aceasta pagina puteti gasi o lista cu firme de inmatriculari / intermedieri auto din sector 3, impreuna cu datele lor de contact:

 • numele firmei
 • adresa
 • numarul de telefon
 • adresa website-ului
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Cele mai multe firme din acest domeniu ofera urmatoarele servicii: inmatriculari auto (vehicul nou Romania, vehicul nou import UE, vehicul nou import non-UE, vehicul uzat import UE, vehicul uzat import non-UE), transcrieri auto, autorizare provizorie, preschimbare acte auto, radieri, programare la RAR, traduceri acte automobile, depunere dosar Primarie ( impunere / scoatere din evidenta fiscala), programare on-line depunere dosar la DRPCIV, depunere dosar Finante.

Firme inmatriculari si radieri auto din sectorul 3 Bucuresti
</br/>

Auto House Prest SRL

Adresa: Str. Fizicienilor, Nr. 18, Sector 3, Bucuresti
Website: http://www.autohouseprest.ro/index.html
Telefon: 0758.838-888
Email: office@autohouseprest.ro
Pagina de Facebook:


Auto Fleet Management AFM SRL

Adresa: Str. Şelari, Nr. 9-11, Sector 3, Bucuresti
Website:
Telefon: 021.315-2561
Email:
Pagina de Facebook:


Evision Smart Car SRL

Adresa: Str. Sfanta Vineri, Nr. 32, Bl. A5, Et. 3, Ap. 13, Sector 3, Bucuresti
Website: http://firma-inmatriculari.ro/
Telefon: 021.3265-113, 0745.612-626
Email: office@evision.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Inmatriculari-auto-Bucuresti-Ilfov-prin-Evision-Smart-Car-985424141527739/

</br/>

Acteautononstop.ro

Adresa: Bvd. Mircea Voda, Nr. 34, Sector 3, Bucuresti
Website: http://www.acteautononstop.ro/
Telefon: 0721.401-401
Email: contact@acteautononstop.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/acteautoonline/


Multi dintre noi au avut probleme cu actele si drumurile pe la multe institutii ale statului cand am cumparat/vandut ori radiat un autoturism. Poate ca nu stiati, insa exista multe companii de specialitate – firme de inmatriculari si intermedieri auto in sector 3 – ce se ocupa de toate actele masinii dumneavoastra si doresc sa va rezolve problemele in locul dumneavoastra. Astfel, nu va mai trebui sa stati pe la cozi si sa faceti drumuri inutile, firmele acestea vor lucra pentru dumneavoastra – si, foarte important – la preturi accesibile.

Aceste firme se adreseaza oricarui posesor (atat persoanelor fizice sau juridice, dar si dealerilor de masini) de autovehicul care doreste servicii de buna calitate si consultanta in tot procesul lung al inmatricularii unui vehicul. Ele vin in intampinarea unei nevoi a pietei auto – aceea de a va scuti de mult timp pierdut, de toti nervii cauzati de catre birocratie, de eventuale greseli ce pot aparea in intocmirea documentelor. Ele fac treaba integral in locul dumneavoastra, iar rezultatul se vede rapid, cu niste preturi mai mici decat v-ar costa benzina in cazul in care ati face dumneavoastra toate acele deplasari!

Serviciile oferite in general de firmele de intermedieri / inmatriculari auto din sector 3 se refera la intocmirea dosarelor pentru:

 • Inmatriculare provizorie pentru autovehicule (numerele rosii).
 • Inmatriculare definitiva.
 • Radierea autovehiculelor din circulatie.
 • Declararea autovehiculelor la Serviciul de Taxe si Impozite Locale.
 • Calculul si plata renumitei Taxe de Timbru de Mediu la trezorerie si A.N.A.F.
 • Preschimbari de taloane.
 • Schimbarea permisului de conducere;
 • Recastigarea permisului de conducere, si oricare alte documente ce au tangenta cu autovehiculele ori permisele de conducere.

Mai sunt oferite si alte categorii de servicii pentru clienti, cum ar fi: consultanta in domeniul autovehiculelor, tehnoredactarea contractului de vanzare-cumparare, tehnoredactarea fisei de inmatriculare, tehnoredactarea certificatului de radiere, ca si a oricaror cereri, declaratii si formulare necesare punerii in circulatie a unui autovehicul ori mentinerii acestuia si scoaterii din circulatie. De asemenea, cele mai multe firme ofera posibilitatea incheierii unei game variate de asigurari (CASCO, RCA, asigurari pentru calatorie, asigurari de raspundere profesionala s.a.).

In concluzie, daca doriti sa scapati de dureri de cap cand aveti de a face cu acte auto, puteti apela cu incredere la serviciile unei firme de intermedieri sau inmatriculari auto in sectorul 3.